Leveringsvoorwaarden

Afhalen en Verzenden

Afhalen
Wil je verzendkosten besparen? Dat kan! Je kunt je pakket tijdens openingstijden van de winkel afhalen. Er zijn geen kosten verbonden aan het afhalen van een artikel. Je kan in het bestelproces aangeven dat je het artikel komt halen. Het artikel wordt 1 week gereserveerd, mocht u later komen neem dan contact met ons op.

Verzenden
Als je betaling is ontvangen, wordt de bestelling naar je opgestuurd door PostNL Ons streven is om het pakket binnen 3 werkdagen te verzenden. Als het door omstandigheden niet lukt de bestelling binnen het gestelde termijn te verzenden, nemen wij zo snel mogelijk contact op.
De verzendkosten worden automatisch berekend in de winkelwagen.

Verzendkosten binnen Nederland
Pakketpost  10 kg en niet groter dan 1 meter € 3,50
Bij een bestelling vallend binnen bovenstaande maatvoeringen en boven de € 25,00 is verzenden gratis.  Voor artikelen met een gewicht van 10-23 kg rekenen we 25 euro. Bij artikelen met een gewicht van 23 kg – 100 kg wordt er 75 euro in rekening gebracht. Ons advies is om deze artikelen af te halen. We vermelden dit ook bij de betreffende artikelen.

Afhalen artikelen
Tijdens openingstijden bij onze winkel aan de Kruisstraat 7, 7731 CR Ommen.
Neem jouw aankoopbewijs en ID mee om je te legitimeren.

Verzendkosten buitenland
Conform de PostNL tarieven.

Aangetekend
Als je het pakket aangetekend wil laten versturen, neem dan contact met ons op. Dit kan via het contactformulier

Bezorgen
In overleg kunnen we ook jouw bestelling komen bezorgen! Neem voor de mogelijkheden en tarieven contact met ons op via het contactformulier