Blond Amsterdam

Blond Amsterdam

Twee creatieve kunstenaressen Femque van Geffen en Janneke Dröge wilden beiden mensen blij en vrolijk maken, dit was de start van het merk Blond Amsterdam op Valentijnsdag 2001. De beide blondines maken alle illustraties zelf, in het begin alleen op serviesgoed maar inmiddels kom je de herkenbare tekeningen op allerlei artikelen tegen.

De beide eigenaressen hebben inmiddels een hechte vriendschap en ideeën over nieuwe thema’s blijven opborrelen. Verzamelaars van Blond Amsterdam hoeven dan ook niet bang te zijn dat er geen nieuwe items op de markt komen. De tekeningen hebben veel herkenbare teksten en thema’s van huwelijk tot geboorte van afvallen tot lekker eten. Je komt altijd wel een tekening tegen die past bij een speciale gelegenheid.

De illustraties kan je onder een aantal herkenbare thema’s onderbrengen. Zo kan je per thema alle onderdelen verzamelen en heb je een compleet servieslijn in je kast staan.Hieronder vind je de thema’s met hun specifieke kenmerken. Binnen onze winkel en webshop hebben we geregeld nieuwe artikelen.

Ben jij een blondfan, houd dan vooral onze webshop in de gaten. We krijgen geregeld nieuwe Blond Amsterdam artikelen binnen, misschien net een item waar je al een tijd naar op zoek bent.

A cup of blond De bekers van deze lijn hebben allen een verschillend thema. Je vindt altijd wel een beker die past als cadeau.

Blondelicious Een servies geïnspireerd op de jaren 50. Pasteltinten voeren de boventoon. Lees vooral de grappige teksten en bekijk de bijzondere illustraties

Delfts Blond geïnspireerd door Delfts Blauw.

Efteling sprookjesbosservies In samenwerking met de Efteling heeft Blond Amsterdam dit servies ontworpen.

Blond Specials servies voor diverse gelegenheden.

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *